Maailman ympäri -leiri

  Pateniemen Polunpolkijoiden lippukuntaleiri Maailman ympäri järjestetään ONMKY:n Rokuan leirikeskuksessa 12.-14.4.2024 sudenpennuille, seikkailijoille, tarpojille ja perhepartiolaisille.

  Perhepartiolaisilla ohjelmaa on lauantaipäiväksi, mutta perheet voivat osallistua myös koko viikonlopuksi, jolloin ohjelma on soveltaen sudenpentuohjelma. Lippukunta järjestää leirin kanssa samanaikaisesti ROK-kurssin uusille samoajille.

  Leirillä seikkailijat ja tarpojat nukkuvat puolijoukkueteltassa, jossa lämmitys kaminalla. Sudenpennut ja perhepartiolaiset yöpyvät sisätiloissa. Ulkoilemme paljon leirin aikana.

  Leirille on yhteiskuljetus linja-autolla, mutta perhepartiolaisten osallistuessa vain lauantaipäiväksi, tulee itse järjestää kyyti.

  Leirimaksu on leiriläisille 40€, perhepartiolaisille 15€/hlö (alle 2-vuotiaat ilmaiseksi), ROK-kurssilaisille 0€ ja johtajille 20€. Mikäli perhepartiolaiset osallistuvat koko viikonloppuun, leirin hinta noudattaa edellä mainittuja hintoja. Leirimaksu sisältää majoitukset, kuljetuksen, muonituksen ja ohjelman ja se peritään leirin jälkeen. Sairastuneita, joilla on lääkärintodistus, ei maksua peritä.

  Ilmoittautuminen viimeistään to 28.3.2024 linkistä kuksaan.fi/69162.

  Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin tarkempi leirikirje pääsiäisen jälkeen.

  Lisätietoja antaa leirinjohtaja Sari Suvanto
  suvanto.sari@gmail.com
  p. 040 136 6543