MITEN MUKAAN?

Tiesitkö, että partion voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa? Lapset ja nuoret (7-22 -vuotiaat) ohjataan ikänsä perusteella sopivaan lippukunnassa toimivaan ikäkausiryhmään. Alle kouluikäisillä on mahdollisuus tutustua partiotoimintaan perhepartion kautta. Myös aikuisilla on mahdollista saada partiosta uusi mielenkiintoinen harrastus, vaikka partiota ei olisikaan harrastanut nuorena. Aikuisille löytyy tehtäviä säännöllisestä viikkotoiminnasta aina lyhyempiin projekteihin. Tehtäviin on aina tarjolla tukea ja koulutusta!

Toimi näin:

  1. Täytä jäsenhakemus
  2. Ota tarvittaessa yhteys lippukunnanjohtajaan (puksu.lamsa@polunpolkijat.fi)
  3. Odota, että sinuun otetaan yhteyttä

Uudet ikäkausiryhmät aloittavat toimintansa syksyllä elo-syyskuun vaihteessa. Ryhmiin otetaan kuitenkin uusia jäseniä pitkin vuotta, mikäli paikkoja vapautuu. Valitettavasti emme tällä hetkellä voi taata jokaiselle halukkaalle paikkaa ryhmässä, vaan ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mitä maksaa?

Partio on edullinen harrastus, toki joitain kuluja luonnollisesti syntyy. Lippukunnan jäsenet maksavat vuosittaisen jäsenmaksun (62,50€ / 52,50€ / 12,25€) Suomen Partiolaisille. Jäsenmaksu pitää sisällään partiovakuutuksen ja Partio-lehden. Jäsenmaksu on edullisempi, mikäli perheestä useampi kuuluu partioon. Edullisin jäsenmaksu on perhepartioon osallistuvalla 4-6 -vuotiaalla. Leirien ja retkien kulut katetaan osallistumismaksuilla, jotka vaihtelevat kymmenestä euroa muutamaan sataan euroon riippuen leirin pituudesta. Lippukunnan järjestämän viikonloppuleirin osallistumismaksu on keskimäärin noin 40 euroa. Jäsenmaksusta ja muista maksuista on mahdollista saada vapautus sosiaalisin perustein. Lisätietoa jäsenmaksusta ja jäsenmaksuvapautuksesta löytyy Suomen Partiolaisten nettisivuilta.

Lue lisää:

Suomen Partiolaisten nettisivuilta löytyy kattavasti tietoa partioharrastuksesta ja sen aloittamisesta. Sivut löytyvät täältä.